BOLIGVELGER


Finn din bolig med boligvelger


Beveg peker til aktuell bolig. Boligtype dukker opp. Trykk med musen for detaljert informasjon og fasadetegninger.


Du kan velge det som passer deg best: romslig enebolig eller moderne leilighet.
BOLIG TYPE C - LEILIGHETSBYGG

 

 

På denne solfylte, fredelige og høytliggende kollen ved Skallestad skal det oppføres et tre leilighetsbygg over tre etasjer hvor balkonger og terrasser ligger syd-vestvendt.  Dette er andre byggetrinn og består av Blokk C og inneholder 16 leiligheter fordelt over tre etasjeplan.

Ved de to øverste etasjeplanene, på plan 2 og plan 3 er det fem leiligheter per etasje på ca. BRA 85 m². På første boligplan er det seks leiligheter på BRA på ca. 50 m² per leilighet, se eksakt arealangivelse i salgstegninger for hver enkelt leilighet. Alle leilighetene i 2. og 3. etasje er prosjektert med to alternative løsninger hvor du selv kan velge løsning med to eller tre soverom uten at det påvirker kjøpsprisen – valget er ditt!

Alle leilighetene over 50 m² har bod på ca. 5 m² og de som er på ca. 50 m² har bod på ca. 2,5m² i underetasjen og hvor noen er plasser utenfor bygget. Alle boder er å regne som kalde.

Leilighetene blir levert innflyttingsklare med gjennomarbeidet og stil-tilpasset eksteriør og interiør. Den innvendige standarden vil bære preg av tidsriktig materialbruk, god teknisk standard og funksjonelle løsninger.

Til hver leilighet medfølger det 1 stk. utvendig parkeringsplass, det tilrettelegges for at du som kjøper kan anlegge ladeboks for El-bil på parkeringsplassen din.

Bygget leveres etter Teknisk forskrift 2017 (TEK17)

SE ALLE LEILIGHTER HER 

 

 

 

 

 

 

BOLIG TYPE D - ENEBOLIG - SOLGT

 

 

I første byggetrinn ble det bygget 14 eneboliger. Eneboligene har to etasjer. Underetasjen (med bakveggen mot terreng) har integrert dobbelgarasje med sportsbod. Hovedetasjen har glassfasade med utgang til en romslig takterrasse på sørsiden og til en grønn uteplass i bakgården mot kollen.

De 14 moderne eneboligene ligger alle med vestvendt beliggenhet øverst på «kollen». Her har arkitekten lagt vekt på store vindusflater for å gi eneboligene best mulig utnyttelse av de flotte sol- og utsiktforholdene. Eneboligene har et bruksareal på hele ca. 230 m². De leveres nøkkelferdige med opparbeidet tomt. I øverste etasje finner man store stuer på ca. 50 m² m/åpne kjøkkenløsninger inkl. kjøkkenøy. Takterrassen på nær 60 m² har tilkomst fra denne sonen. Huset byr også på 3-4 soverom, ekstra TV-stue (alt. soverom nr. 4), 2 moderne bad, ekstra gjestetoalett, stor entrè/hall og rikelig med bod-/oppbevaringsplass.

Boligene har også suverene garasjefasiliteter. Det er direkte inngang til integrert dobbeltgarasje. I forbindelse med denne er det en adskilt sportsbod på hele ca. 24 m².

SE ENEBOLIGER HER (SOLGT)

 

 

 

BOLIG TYPE B - TOMANNSBOLIG (KONSEPTFASE)

 

 

Prosjektering av bolig er i konseptfase. Flere detaljer kommer senere. Visualisering nede er kun konsept illustrasjon.

BOLIG TYPE E - LEILIGHETSBLOKKER (KONSEPTFASE)

Lelighetsblokker er i to og tre etasjer med tilsammen 8 boenheter per blokk. I første etasje planlegges det gjennomgående leiligheter med utgang til terrasser på begge sider. I andre etasje planlegges det leiligheter på to plan med en gjennomgående stue med kjøkken og master soverom. Tredje etasje rommer to soverom med felles bad og takterrasse.

SE ALLE LEILIGHETER HER (tilgjengelig i salgstrinn 3)

SituasjonsplanSituasjonsplan Type C
Situasjonsplan
Situasjonsplan Type D
(type E og B er i konseptfase – kun illustrasjon)
Situasjonsplan

Er du interessert?

Kontakt megleren for å kjøpe din drømme bolig.

Ta kontakt