Om Prosjektet

Velkommen til Roppestadkollen


Moderne funkisboliger på høytliggende og solrike eiertomter. Rolig blindgate. Store solrike terrasser og doble garasjer.


Fantastisk beliggenhet

Moderne boligprosjekt

14 eneboliger

16 leiligheter

Kort vei til sjøen

Om prosjektet

 

 

 

 

 

 

 

 

Z-eiendom har gleden av å presentere Roppestadkollen. Et helt nytt og moderne boligprosjekt beliggende sentralt på Nøtterøy.

I første omgang presenteres i alt 14 eneboliger. Roppestadkollen vil også bli utbygget leilighetsbygg med 16 lekre leiligheter og i trinn 3 en leilighetsblokk. Disse kommer til salgs fortløpende i 2020/2021.

De 14 moderne eneboligene ligger alle med vestvendt beliggenhet øverst på «kollen». Her har arkitekten lagt vekt på store vindusflater for å gi eneboligene best mulig utnyttelse av de flotte sol- og utsiktforholdene. Eneboligene har et bruksareal på hele ca. 230 m². De leveres nøkkelferdige med opparbeidet tomt. I øverste etasje finner man store stuer på ca. 50 m² m/åpne kjøkkenløsninger inkl. kjøkkenøy. Takterrassen på nær 60 m² har tilkomst fra denne sonen. Huset byr også på 3-4 soverom, ekstra TV-stue (alt. soverom nr. 4), 2 moderne bad, ekstra gjestetoalett, stor entrè/hall og rikelig med bod-/oppbevaringsplass.

Boligene har også suverene garasjefasiliteter. Det er direkte inngang til integrert dobbeltgarasje. I forbindelse med denne er det en adskilt sportsbod på hele ca. 24 m².

 

 

Beliggenhet

 

 

Prosjektet beliggende sentralt på Nøtterøy. Med kort vei til sjøen, flotte turområder, kort gangavstand til skoler-/barnehage (Oserød) og ca. 7,5 km til Tønsberg by har Roppestadkollen en suveren beliggenhet. Blindgaten gjør bomiljøet barnevennlig og rolig.

 

  SE VIDEO

 

 

Tidslinje

 

 

 

 

 

 

  • 2017 – 2019 – Reguleringsprosessen
  • 2018 – 2020 – Prosjektering med godkjent rammesøknad
  • 13 mars 2020 – Salgsstart

Byggestart – Byggingen er i gang

Innflytting – 6-8 måneder etter avtalt byggestart

 

 

 

 

 

Forbehold

 

 

 

 

Visualisering

Enkelte illustrasjoner kan vise forhold som ikke er i samsvar med leveranse, som møblering, fargevalg, dør- og vindusform, bygningsmessige detaljer for eksempel.: fasadetaljer, fellesarealer, materialvalg, blomsterkasser og beplantning.

Tegninger, bilder 3D visualisering og perspektiv som er benyttet i markedsføring, er kun av illustrativ karakter og definerer ikke den nøyaktige størrelse eller endelige resultat. Det er kun ment som rettledende illustrasjoner og er ikke målbare.

Utearealplanen i internettsiden er av en slik karakter at den ikke kan anses som et kart, men en illustrasjons skisse. Utearealplanene er utarbeidet for å illustrere tomtens planlagte opparbeidelse.

Er du interessert?

Kontakt megleren for å kjøpe din drømme bolig.

Ta kontakt