Om Prosjektet

Velkommen til Roppestadkollen


Moderne og prosjekterte leiligheter beliggende i rolig blindgate på usjenert ås!


Om prosjektet

Z-eiendom har gleden av å presentere Roppestadkollen. Et helt nytt og moderne boligprosjekt beliggende sentralt på Nøtterøy.

 

Roppestadkollen syd, som er tegnet av det lokale arkitektselskapet KMS Arkitekter AS, er det andre av flere byggetrinn hvor vi her presenterer 16 selveierleiligheter i denne salgstrinn.

 

Nå kan boligdrømmen sentralt på Nøtterøy realiseres. På denne solfylte, fredelige og høytliggende kollen ved Skallestad skal det oppføres et tre leilighetsbygg over tre etasjer hvor balkonger og terrasser ligger syd-vestvendt. Området, med nærhet til både sjø og skog, ligger naturskjønt i rolig blindgate nær fasiliteter for alle alderstrinn.

 

Følelsen av å flytte inn i sin egen, helt nye bolig er noe for seg selv. Leilighetene ved Roppestadkollen skal bli et godt sted der du føler deg hjemme og hvor det er godt å bo.

 

Roppestadkollen AS er utbygger av Roppestadkollen. Roppestadkollen er tegnet av det lokale arkitektselskapet KMS Arkitekter AS. Det første byggetrinnet på Roppestadkollen, bestod av 14 eneboliger. Dette er andre byggetrinn og består av Blokk C og inneholder 16 leiligheter fordelt over tre etasjeplan.

 

Ved de to øverste etasjeplanene, på plan 2 og plan 3 er det fem leiligheter per etasje på ca. BRA 85 m². På første boligplan er det seks leiligheter på BRA på ca. 50 m² per leilighet, se eksakt arealangivelse i salgstegninger for hver enkelt leilighet. Alle leilighetene i 2. og 3. etasje er prosjektert med to alternative løsninger hvor du selv kan velge løsning med to eller tre soverom uten at det påvirker kjøpsprisen – valget er ditt!

 

Alle leilighetene over 50 m² har bod på ca. 5 m² og de som er på ca. 50 m² har bod på ca. 2,5m² i underetasjen og hvor noen er plasser utenfor bygget. Alle boder er å regne som kalde.

 

Leilighetene blir levert innflyttingsklare med gjennomarbeidet og stil-tilpasset eksteriør og interiør. Den innvendige standarden vil bære preg av tidsriktig materialbruk, god teknisk standard og funksjonelle løsninger.

 

Til hver leilighet medfølger det 1 stk. utvendig parkeringsplass, det tilrettelegges for at du som kjøper kan anlegge ladeboks for El-bil på parkeringsplassen din.

 

Bygget leveres etter Teknisk forskrift 2017 (TEK17)

Beliggenhet

 

 

 

Prosjektet beliggende sentralt på Nøtterøy. Med kort vei til sjøen, flotte turområder, kort gangavstand til skoler-/barnehage (Oserød) og ca. 7,5 km til Tønsberg by har Roppestadkollen en suveren beliggenhet. Blindgaten gjør bomiljøet barnevennlig og rolig.

 

  SE VIDEO

 

 

Tidslinje

 

 

 

 

 

 

 

  • 2017 – 2019 – Reguleringsprosessen
  • 2018 – 2020 – Prosjektering med godkjent rammesøknad
  • 13 mars 2020 – Salgsstart  byggetrinn 1 (eneboliger)
  • januar 2022 – Salgsstart byggetrinn 2 (leiligheter blokk C)

Byggestart – Byggingen er i gang

Innflytting – 6-8 måneder etter avtalt byggestart

 

 

 

 

 

Forbehold

 

 

 

 

 

Visualisering

Enkelte illustrasjoner kan vise forhold som ikke er i samsvar med leveranse, som møblering, fargevalg, dør- og vindusform, bygningsmessige detaljer for eksempel.: fasadetaljer, fellesarealer, materialvalg, blomsterkasser og beplantning.

Tegninger, bilder 3D visualisering og perspektiv som er benyttet i markedsføring, er kun av illustrativ karakter og definerer ikke den nøyaktige størrelse eller endelige resultat. Det er kun ment som rettledende illustrasjoner og er ikke målbare.

Utearealplanen i internettsiden er av en slik karakter at den ikke kan anses som et kart, men en illustrasjons skisse. Utearealplanene er utarbeidet for å illustrere tomtens planlagte opparbeidelse.

 

 

Er du interessert?

Kontakt megleren for å kjøpe din drømme bolig.

Ta kontakt